Dags att börja så och fundera på en odlingslåda.

Vi kommer att utöka vårt odlingsland med 10 odlingslotter i år. Det var ett trevligt inslag i vårt område förra året. Det odlades allt ifrån potatis till kryddor, blommor o det blev en trevlig samlingsplats för många. En snabb uppföljning visade på att många vill fortsätta odla, och vi ser gärna fler odlare i år. I första hand tilldelas du 1 låda, i mån av plats kan du ha två lådor.

Vi hoppas kunna starta upp säsongen i början på maj när jorden är tjänlig.

Det kommer att beställas ny jord för nya odlare och som påfyllning i befintliga lådor. Pallkragar för nya odlare beställs och du får själv vara med och iordningställa din låda.

Vill du ha en odlingslott i år? Anmäl dig via formuläret här på hemsidan (se nedan) eller skicka ett mejl till styrelsen@brfhagaborg.se. Om du väljer att skicka in din intresseanmälan via mejl, vänligen ange ”Intresseanmälan odlingslott 2024” i ämnesraden. I meddelandet vill vi att du uppger ditt namn, adress, lägenhetsnummer och om du önskar 1 eller 2 odlingslådor.

Först till kvarn gäller. Du som odlade i fjol och vill fortsätta odla även i år har garanterat 1 låda. Du behöver dock fortfarande skicka in en intresseanmälan för att säkra din plats. 

Alla som vill odla – gör din intresseanmälan senast 1 mars. Du som fått en plats kommer att bil anvisad en låda och kommer att få mer information om hur och när betalning ska ske. Varje odlingslåda kostar 100:-/plats.

Intresseanmälan odlingslåda 2024
    Lös pusslet för att bekräfta att du inte är en robot.
    Drag To Verify

    Comments are closed.

    Post Navigation