Om oss

bilaga 1

HSB bostadsrättsförening Hagaborg i Karlstad

Postadress: Tolvmansgatan 5, 654 60 Karlstad

Organisationsnummer: 716 411-3008

Vicevärd: Anders Jansson: 054 18 49 71

e-post vicevärd: vicevard@brfhagaborg.se

e-post styrelsen: styrelsen@brfhagaborg.se

Brf Hagaborg består av 17 hus och inrymmer 286 lägenheter

Vi har 10 fristående hus på området. Byggnader för tvättstugor, cykelrum, bastu, vävstuga, snickarbod, samt ett vicevärdskontor med sammanträdesrum. Vi har även ett övernattningsrum som kan bokas mot avgift här via hemsidan eller på bokningstablån i tvättstugan i hus 27.

Det finns 42 garageplatser, 58 parkeringsplatser med motorvärmare samt 133 kallparkeringar. Vi har även en avgiftsbelagd besöksparkering.

Fastigheterna byggdes 1978

Vi medlemmar är alla delägare i vår förening. Därför är det viktigt att vi som bor här hjälps åt, tillsammans kan vi skapa en välmående förening med attraktiva lägenheter.

Föreningen har tecknat kollektiv tilläggsförsäkring gällande bostadsrätten. Föreningens fastigheter är försäkrade hos Länsförsäkringar där är även bostadsrättstillägget tecknat. Du som har bostadsrättstillägget i din hemförsäkring kan säga upp detta. (Observera att det inte gäller hemförsäkringen utan bostadsrättstilläget).

AKTIVITETER

Vi vill gärna att stämningen är god, därför hejar vi på varandra när vi ses på gården. Vi har olika trivsel- och friskvårdsaktiviteter på området under året. Vi har även en trivselkommitté, en vävgrupp samt en boulebana på området som ni gärna får nyttja. Bouleklot finns att låna i tvättstuga nr 21. Trivselkommittén anordar olika aktivitet från korsordsläsning, boule, fika med mera. Är du intresserad av att vara med? Hör av dig till Maj-Britt Lindberg, 054-150430.

Vi har en engagerad trädgårdsgrupp bestående av medlemmar i föreningen som hjälps åt att hålla våra rabatter rensade och lite extra snygga. Vi ser gärna att fler kommer med i gruppen. Man gör vad man hinner och orkar, så alla som vill kan vara med efter egen tid, lust och förmåga. Intresserad? Kontakta Ulla Dybedahl 073-9288621.

Vi är tacksamma om du kommer med idéer på hur vi ska öka trivseln i området.

För mer information gå in under fliken Bra att veta

För kontakt med styrelsen, se fliken Styrelsen