Nya lås:

Årsstämman 2014 beslutade att införa en ny typ av låssystem i föreningens gemensamma dörrar för att öka säkerheten. Entrédörrar, cykelförråd och tvättstugor kommer att låsas upp med nyckelbrickor, så kallade ”taggar”, istället för de traditionella nycklarna. Entrédörrarna kommer att vara låsta hela dygnet och därför installeras porttelefoner för att enkelt kunna öppna åt besökare. Arbetet med att installera det nya låssystemet har nu påbörjats och det kommer att tas i bruk med start i december.

Torsdagen den 4 december hålls ett viktigt informationsmöte i matsalen i Hagaborgs servicehus vid två tillfällen, kl. 15.30 och kl. 18.00.

Efter respektive möte kvitterar bostadsrättsinnehavaren ut sina taggar och lämnar de uppgifter som behövs för att programmera porttelefonerna. Den som inte kan närvara vid någon av tidpunkterna den 4 december kommer att kallas till vicevärdskontoret vid ett senare tillfälle.

Vicevärd:

Eva Andersson har valt att sluta som föreningens vicevärd och vi tackar henne för den här tiden. Därmed hälsar vi också föregående vicevärd, Ingela Agneblad välkommen tillbaka.

Vicevärdens telefontider är ändrade till vardagar mellan 13.00-16.00. Lämna ett meddelande vid ej svar, så blir ni uppringda snarast möjligt. Det går också bra att skicka ett mail till vicevard@brfhagaborg.se Vid expeditionen finns en brevlåda om du vill lämna ett skriftligt meddelande till vicevärden eller styrelsen.

Vänligen respektera vicevärdens telefon- och besökstider. Kontakt via privatnummer, eller bostad är inte önskvärt!

Vid absolut akuta ärenden, då inte vicevärden kan nås kontaktas HSB journummer: 054- 19 84 10

Övernattningsrummet:

Vårt gästrum är nu renoverat med bl.a nytt golv, nyinköpta sängar och en liten tv installerad. Därmed kommer hyran för övernattning höjas till 150kr/dygn fr.o.m. 1 jan. 2015. Har man behov av mer än två sängar kan man beställa det i samband med bokningen (fyll i ”övrig information”). Bokning görs här genom hemsidan, eller kontakta vicevärden.

Extrasängarna, d.v.s. turistsängarna, finns nu tillgängliga för uthyrning och ta med upp till den egna bostaden. 20kr/dygn. Dessa bokas genom vicevärden.

Pingisbordet är bortskänkt till fritidsgården här på Hagaborg, dit den som vill spela pingis med all säkerhet är välkommen.

Skannad

Ovanstående brev + märkband till cyklar kommer i din brevlåda denna vecka.

Comments are closed.

Post Navigation